Meteen naar de inhoud
Ons verhaal header

Ons verhaal

YORE biedt talent dé kickstart
YORE biedt opdrachtgevers de perfecte match


Wie is YORE?

Hoe vind je als starter een uitdagende baan bij een bedrijf dat bij je past? Hoe maak je het verschil? Hoe blijf je jezelf ontwikkelen? Hoe boei en bind je je medewerkers? Hoe vind je ze überhaupt?

YORE biedt het antwoord!

Zowel voor talenten als voor opdrachtgevers. YORE werft, matcht én begeleidt startend talent en helpt door talent en opdrachtgever bij elkaar te brengen. Daarna laten we je niet los, maar zorgen we voor een zachte en succesvolle landing.

YORE is onderdeel van INNSO. Hierdoor is er een hoop kennis opgebouwd binnen onze groep. INNSO ontwikkelt, bestuurt en beheert infrastructuurnetwerken in de telecom en energie. Al meer dan 15 jaar met meer dan 100 professionals. Door deze kennis kunnen wij gericht de juiste mensen koppelen aan de verschillende bedrijven met ieder hun uitdaging.


Heb je een vraag
over YORE?

Ieder van ons heeft zijn of haar eigen specialiteit. Weet je niet precies wie je nodig hebt? Geen probleem, we staan je allemaal graag te woord.

YORE Open

Tijd voor ontspanning

Hard werken wisselen we af met leuke teamuitjes, zoals het YORE Open Padeltoernooi. Wij zijn ervan overtuigd dat het regelmatig organiseren van teamuitjes bijdraagt aan de verbinding binnen het team. Dit zorgt dan weer voor een positieve sfeer op de werkvloer.

Rogier-Smoelenboek


Rogier Holst

Manager Commercie

Rogier Holst is onze Manager Commercie en heeft ruime ervaring als Sales- en Projectmanager in de telecom. Graag zet Rogier deze ervaring in om jonge mensen te helpen bij de start van hun carrière. Samen met de young professional onderzoeken waar zijn of haar potentieel ligt en kijken hoe daarmee de persoonlijke doelstellingen samengebracht kunnen worden met de ambities van YORE.

ons verhaal Nienke


Nienke de Wit

Recruiter

Nienke de Wit is onze recruiter. Zij krijgt energie van de omgang met mensen; door middel van het stellen van de juiste vragen, hierdoor te weten te komen wat iemand motiveert en wat zijn of haar ambities zijn. YORE biedt jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen en we dragen zorg voor de persoonlijke groei van onze mensen.

ons verhaal Bartel


Bartel van Meijl

HR-directeur

Bartel van Meijl begeleidde als Programmamanager in de energiesector veel verbeter- en verandermanagement trajecten. Bartel geniet ervan om mee te helpen vorm te geven aan de ambities van jonge talenten. Het samen bouwen aan mooie resultaten in combinatie met persoonlijke groei van de mensen om hem heen is waar hij het voor doet.

ons verhaal Marloes


Marloes Sikkema

HR-adviseur

Marloes Sikkema heeft een achtergrond in Psychologie en is momenteel bezig met haar opleiding Master in Management. Haar interesse in zowel het verbeteren van organisatieprocessen als het (samen)werken met de mens binnen de organisatie komt hieruit duidelijk naar voren. In haar rol bij YORE komen deze elementen mooi samen.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en vacatures van YORE door ons te volgen op LinkedIn en Instagram.
Overgoo 11, 2266 JZ Leidschendam
070 – 221 0898 | info@yore.nl