Meteen naar de inhoud
Voor starters header

Maak de switch naar telecom & energie

Daar krijg je energie van!


Kies voor een carrière in de telecom en energie

Wereldwijd zijn we dagelijks bijna allemaal online. Ondanks dat er miljarden gebruikers zijn, gaat het allemaal goed. Snel, 24 uur per dag, waar je ook bent. Daarom staan er overal antennes die met hun signalen zorgen voor ontvangst. Je mobiel zoekt altijd verbinding met de dichtstbijzijnde antenne. Stuur je een appje, dan gaat het door de lucht naar een antenne van het bedrijf waar jij een abonnement hebt. Daarna gaat het de grond in over het vaste net van kabels, razendsnel naar een antenne in de buurt van de persoon die jij wilt bereiken. Zo vanzelfsprekend is het dus niet dat jij met je vrienden tegelijkertijd kan gamen, bellen, appen et cetera.

En wat dacht je van de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. In een korte tijd gaat ons hele elektriciteitsnetwerk op de schop. Uitbreidingen, terugleveringen of probeer eens een geschikte plek voor een windmolen te vinden. Ga er maar aan staan.

Nederland heeft telecom- en energienetwerken die tot de top van de wereld behoren. Om op dat niveau te blijven en de grote uitdagingen aan te kunnen, zijn verschillende expertises nodig. Dus of je nou een juridische, technische, commerciële of bedrijfskundige achtergrond hebt, jij kan een belangrijke bijdrage leveren!

Lijkt het jou leuk om deze wereld te ontdekken? Volg dan het ontwikkelingstraject bij YORE! Ook zonder relevante ervaring. Wij geloven namelijk dat al jouw eerdere ervaringen bijdragen aan het succes van jouw toekomstige carrière in de telecom en energie.

Het ontwikkelingstraject van YORE

Stap in bij YORE


Kom op kennismakingsgesprek

We zijn benieuwd naar jou!


Volg trainingen


Wij bieden jou trainingen aan, die passen bij je persoonlijke ontwikkeling.


Kennismaking met opdrachtgever

Samen maken we de perfecte match met je opdrachtgever.


Coaching & begeleiding

Je staat er niet alleen voor. We ondersteunen je waar nodig.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en vacatures van YORE door ons te volgen op LinkedIn en Instagram.
Overgoo 11, 2266 JZ Leidschendam
070 – 221 0898 | info@yore.nl